Monica Monica

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monica Monica en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monica Monica heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fantastische school! Veel gekeet waardoor ik langer dan ik wilde over de MAVO deed, 6 jaar.

  Fantastische school! Veel gekeet waardoor ik langer dan ik wilde over de MAVO deed, 6 jaar. Gelukkig op latere leeftijd nog goed gemaakt door de HBO P&A af te ronden! Ik was altijd bang voor de rector (naam vergeten). Ik sloop altijd langs hem heen omdat ik altijd wel wat geflikt had. Ben ook 2 keer geschorst, de 1e keer mocht ik naar huis maar de 2e keer moest ik de hele dag op school oefeningen maken. Namen leerlingen: Carla en Anita Bosboom, Kees Elberste, Raymond Hille...tja eigenlijk teveel om op te noemen. Namen leraren: van Eijck, Recourt, Pino, Mes, Luiten (overleden). Het wordt tijd voor een reunie!

  O.S.G. de 'Randijk', 1975

  Richting P&A.

  Richting P&A. Heb de school in 3 jaar afgerond, in deeltijd. Heb heel weinig leuke herinneringen. Het enige doel was zo snel en efficient mogelijk de HBO doorlopen en dat is gelukt!

  Hogeschool De Horst, 1992

  Het enige dat ik van deze school weet is dat ie heel groot was, ik er maar een jaar (4e) opgezeten heb en ik tijdens dit jaar alleen maar heb lopen klooien.

  Het enige dat ik van deze school weet is dat ie heel groot was, ik er maar een jaar (4e) opgezeten heb en ik tijdens dit jaar alleen maar heb lopen klooien. Wel veel gelachen!

  Cals College, 1981

  ?