monica hueting

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van monica hueting en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  monica hueting heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik Monica Bouwman heb ook op deze school gezeten.

  Ik Monica Bouwman heb ook op deze school gezeten. Samen met mijn jongste zus Nancy. Dit was een hele fijne school heb het er altijd erg naar mijn zin gehad. Heb gezeten bij Meester Groenewold wat een geweldige man en meester Rozenboom. Beide vonden het altijd leuk om thuis op bezoek te komen vanwege de bar die mijn ouders in het huis hadde, kwamen ze bij ons meestal als laatste langs en gingen dan laat weg. Van meester Groenewold kan ik me nog goed herinneren hoe hij de klas stil kreeg door met zijn nagels over het bord te krassen nu ik dit schrijf krijg ik weer de rillingen als ik denk aan het geluid wat dat maakte, of het keihard dichtsmijten van de deur nou dan was je wel stil hoor. De geur van de bakker die zijn brood bakte op het schoolplein. Klasgenootjes die ik me nog kan herinneren Marion Looyer, Rachel Kaster,Johan Arends,Marrianne Schutte. Een geweldige tijd waar ik nog met plezier aan terug denk.

  Hebronschool, 1977

  Jeetje ja, Het was een leuke school.

  Jeetje ja, Het was een leuke school. Favoriete lessen vooral de Muzieklessen, en later engels van die leuke leraar Frank. En met wie ging ook alweer om Rachel, Ciska, Carolienen ja ik kan er even niet opkomen hoor er waren er zoveel. Leuk was ook het tripje naar SIMPELVELD in Limburg.

  Sweelinck College, 1978

  ?