Bekijk het volledige profiel van Monica Harkema en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Monica Harkema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Heb eerst bilderdijk gedaan da...

Heb eerst bilderdijk gedaan daarna naar havo 4. Het was zo gezellig dat ik deze klas maar gelijk 2x gedaan heb. Ook Havo 5 was zo gezellig en dus ook maar 2x. Dit alles samen met mijn beste vriendin Agnes Goedemoed waar ik natuurlijk nog steeds mee omga.

2004, Monica Harkema

Op deze school heb ik ook heel...

Op deze school heb ik ook heel veel plezier gehad. Vooral met frans in de tweede klas: Tiggelaar werd zo boos dat zijn kunstgebit voor hem uit vloog. Ook met meneer Hoving die gewoon vliegtuigjes door de klas gooide terwijl je een proefwerk aan het maken was. Meneer Steenbeek die van die rode konen kreeg als hij het over seksualiteit had, goh hoe heette die man ook al weer, help.. Ook de geweldige hulp die ik vlak voor het examen gekregen heb na mijn auto ongeluk ben ik zeker niet vergeten, super gewoon! Waar ik ook nog wel eens aan moet denken is de 24uurs marathon die we gehouden hebben, toen heb ik klaverjassen geleerd van mijn vriendin Agnes Goedemoed(die ik gelukkig nog zie!). Het was eigenlijk niet zo moeilijk om je ogen open te houden want het was gewoon beregezellig Gezellig kletsen onder engels met Mario en Harm werd niet gewaardeerd door Weibinga, vreemd he!

2004, Monica Harkema

Vooral juf Terpstra en Meneer ...

Vooral juf Terpstra en Meneer Post zijn mij bijgebleven.Ook het kamp op de wittezomer in assen kan ik me nog herinneren, zingen in een rioolpijp in de speeltuin over "bolke de beer"

2004, Monica Harkema
?