Monica Divendal

Kent 14 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Monica Divendal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Monica Divendal heeft 1 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  wat ik me herinner van deze school is dat ik bij juffrouw Mollenvanger heb gezeten.

  wat ik me herinner van deze school is dat ik bij juffrouw Mollenvanger heb gezeten. We zijn een keer naar Artis geweest op schoolreisje en er is een foto gemaakt op de huifkar en daar stond ook juffrouw van Mourik- Biesbroek volgens mij.Mijn neef Hans Bart zat bij mij in de klas.En ik herinner me ook nog Ansje Roosendaal ik speelde wel bij haar thuis.

  St. Catharinaschool (kleuter), 1962

  Ik heb de opleiding als erg uniek ervaren.

  Ik heb de opleiding als erg uniek ervaren. het was een geweldige tijd en toch ook veel geleerd.wij waren met 6 meiden uit amsterdam en voor de rest veel meiden uit Twente namen die ik herinner zijn Dorret Kuiper, wilma Visschedijk, karin dop,nancy dijkman, mevrouw Boertien, Jose Lampe.

  kasteel de oosterhof, 1978

  Ik kwam in de 3e klas bij juffrouw Welling op deze school.

  Ik kwam in de 3e klas bij juffrouw Welling op deze school. Ik kwam van een vrij moderne school en dit was een erg ouderwtse school dus het was voor mij erg wennen.Ik heb er toch wel leuke herinneringen aan. In de 6e klas meester Bosch was toch wel erg vooruitstrevend, wel een leuk jaar met 2 schoolreisjes Huize Erica en onder de utrechtse brug. Ik was bevriend met Cunnie Hilhorst, Karin Lochtenberg,Marjolein Morsink. Andere namen zijn, Ineke de Wit,Ilean Boon, Els Oomen.

  St. Maria Meisjesschool, 1966

  ?