monica anita peter tuijnman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van monica anita peter tuijnman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  monica anita peter tuijnman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Het 1e jaar was 1974/1975 (bru...

  Het 1e jaar was 1974/1975 (brugjaar). Het 2e 1e jaar zat ik in groep 1E 1975/1976 bij Leo Snel, Dorothy de Boer, Huib Sack, Preckas Yanki, Han van Buuren (Wiegel), Corry de Koning, Wilma, Bruno, Monica van Maanen, René, Ronald. We hadden toen nog school in de Tinaarlostraat én de Zuidlarenstraat. Herinnering: Han van Buuren met een gat in z'n hoofd van de kapstok op de gang. Koffie drinken bij Hannes op de Zuiderparklaan.

  2002, monica anita peter tuijnman

  Mevrouw Moed (klas 4), de heer...

  Mevrouw Moed (klas 4), de heer Heeringa (klas 6), de heer Verbruggen (klas 5) en natuurlijk de directeur de heer De Jager. De verhuizing vanuit de Dalton SG aan de Laan van Meerdervoort naar het nieuwe pand aan het Alphons Diepenbrockhof. Namen uit de klas: Marja Heeres, Annet Dijkstra, Patricia van Weenen, Yvonne van Woerden, Yvonne Doornbos, Danny Secreve, Lily Doeve, Willem van der Laan, Rob van Noord, Jurgen Otto, Jerry , Onno de Bruin, Clem Berghuis, Marie-Jose Planken. Zag al wat bekende namen op deze site staan.

  2002, monica anita peter tuijnman

  Een strenge directrice met een...

  Een strenge directrice met een hondje als een soort schaapje, haar naam, ik dacht mevrouw Taverne, een grijze dame met strikte regels. Een dikke lerares mevrouw Melkert, had ook een sigarenzaak en rook altijd naar zweet ... Veel op de gang gestaan, maar ook heel veel gelachen. De heer Melkert (?) was volgens mij gymleraar, hij had een hazelip geloof ik en was ook streng. Stomme pofbroeken moesten we in de gymles dragen, wat een drama!

  2002, monica anita peter tuijnman
  ?