Mon Paes

Kent 44 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mon Paes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mon Paes heeft 3 klassenfoto's en kent 44 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Soeur Rosalie was net een soort vliegende non met die gesteven kap.

  Soeur Rosalie was net een soort vliegende non met die gesteven kap. Klasgenoten Rene kokke, Paul Holla,Annetta Kuiltjes, Marianne Welle? Bart van Bentum, Nico Windt,Anke Schraven, Anja Fridriecks? Verder weet ik het jammer genoeg niet meer. we gingen kleien met grote bonken klei. Buiten spelen en gymen deden we in die spannende gymzaal op pootjes. In de poppenhoek werden ieder jaar foto`s gemaakt.Daar heb ik er nog wel eentje van maar geen van de hele klas ik zoeu dat best wel leuk vinden vanaf de foto denk ik nog wel heel veel mensen te herkennen.

  Montessori en Fröbelkleuter..., 1962

  alleen maar meiden zowel leerlingen als docenten Juffrouw van Leeuwenberg, Mevrouw van Dijk ( vaste invalkracht), geweldig leuk mens, ze straalde altijd, soeur Angelique Juffrouw Moster, Juffrow Engels, Juffrouw Lücker en Soeur Maria Leatitia.

  alleen maar meiden zowel leerlingen als docenten Juffrouw van Leeuwenberg, Mevrouw van Dijk ( vaste invalkracht), geweldig leuk mens, ze straalde altijd, soeur Angelique Juffrouw Moster, Juffrow Engels, Juffrouw Lücker en Soeur Maria Leatitia. Eigenlijk allemaal wel goede leerkrachten. Verder hadden Men. Stapelkamp als gymdocent en als sinterklaas( hij kwam ieder jaar, de Tandartsbus ook. krijg nog kippenvel. De zesde klas heb ik 2x gedaan door mijn ongontsteking. Het gebouw vond ik heel erg mooi, met name de zolder waar je dus eigenlijk niet mocht komen. Ik geloof dat ik nog een heel eind zou komen met de opsomming van mijn klasgenoten. Als iemand interresse heeft.... meldt het me maar.

  R.K. Meisjesschool voor lag..., 1962

  Het gebouw vond ik erg indrukwekkend,veel oud leerlingen kom ik nog wel eens tegen maar niet mijn oude klasgenoten.

  Het gebouw vond ik erg indrukwekkend,veel oud leerlingen kom ik nog wel eens tegen maar niet mijn oude klasgenoten. Ik heb geen eindexamen gedaan,ik heb vrij snel na een auto ongeluk, (weet je nog, Jeroen? ) mijn carrière op Canisius op moeten geven. Veel leraren zullen er misschien al niet meer zijn. Mijn jongste bezoekt nu dagelijks het "Hok" al kennen ze die naam niet, meer geloof ik.Die naam was denk ik ook meer voor het grote rode gebouw onder aan de berg.

  Canisius College, 1970

  ?