Mo Wolde

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Mo Wolde en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Registreer gratis
    • Mijn klassenfoto's 1

    Mo Wolde heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    • Mijn herinneringen 4

    Leuk jaar - Maar aan de Van Baerlestraat - Receptioniste/Informatrice.

    Leuk jaar - Maar aan de Van Baerlestraat - Receptioniste/Informatrice. Kan me wel wat herinneren..het schoengekraak van Directrice Juffrouw Brucker (??) tijdens de examens in het Kras Hotel. En de meester Nederlands..Bart Ganzeman...hij hield van rock muziek, en dat is heel bijzonder op een school als Schoevers. Etiquette stelde niet veel voor - het leerboekje was uit de twintiger jaren - en dan die oude man die boekhouden gaf. Die was nog ouder als het boekje Etiquette.

    2003, Mo Wolde

    Ik ben in de 4e Havo op het HWC gekomen.

    Ik ben in de 4e Havo op het HWC gekomen. Maar ben voor het examen in de 5e een keer gezakt. Ik was vriendinnen met Astrid van Wengerden. Heel veel lol samen beleefd, zeker op kamp en zo. Kan me de zusjes Fluri en Ton vd Baan (??) wel herinneren. Andere namen schieten me niet gauw te binnen. We hingen veel uit in de kantine van de tennisclub tegenover de school.

    2003, Mo Wolde

    Ik kan me alleen juffrouw Dullemond en Juffrouw Evers herinneren.

    Ik kan me alleen juffrouw Dullemond en Juffrouw Evers herinneren. De laatste liet me altijd nablijven. Als mijn moeder mij kwam halen moest ik blijven zitten, kwam mijn vader me halen, dan mocht ik meteen mee. Heb nog contact met Astrid Korn en werk op dezelfde afdeling als Rob Luyken. Rob zat voor zover ik me herinner niet bij me in de klas.

    2003, Mo Wolde
    ?