Mlp Reer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mlp Reer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mlp Reer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit is pas mijn eerste jaartje hier op school, maar ik vind het nu al een supertoffe school, en heb al goede herrineringen! Vooral het introkamp! Eg super!.

  Dit is pas mijn eerste jaartje hier op school, maar ik vind het nu al een supertoffe school, en heb al goede herrineringen! Vooral het introkamp! Eg super!

  Fontys Pabo Limburg, 2004

  Heb ook alleen maar goede herrineringen aan deze school.

  Heb ook alleen maar goede herrineringen aan deze school. het leukste vond ik de reizen naar Parijs en Londen, zeilstunt, gala en natuurlijk meedoen aan de culturele avonden (NON-STOP rulezz!). De leukste leraren vond ik: Jp Joosten, P Evers, Meneer Rovers en Meneer tilmans.

  College Den Hulster, 1999

  Ik heb alleen maar goede herrineringen aan mijn basisschool.

  Ik heb alleen maar goede herrineringen aan mijn basisschool. Vooral de musical en het kamp in groep 8, en alle andere leuke activiteiten die we hebben gedaan op school, zoals sportdag, laatste schooldag of schoolreisjes. De leraren die me het meest zijn bijgebleven zijn Meneer Leon Bettinger en Meneer Henk Thijssen. Ik zit nu zelf ook op de Pabo, dus waarschijnlijk ga ik over 3 jaartjes wer terug naar de basisschool!

  ’t Tremke, 1990

  ?