Misja Bouma

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Misja Bouma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Misja Bouma heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Heao - BE.

  Heao - BE. Feesten in de Soos, eerste twee jaar treinen van Den Helder naar Alkmaar, dan op die oude opoe fiets met Jeroen Wielens crossen naar school. Op kamers in Alkmaar. Veel jongens in de klas, erg gezellige tijd. Ontmoeten van mijn grote liefde: Henk de Groot.

  2003, Misja Bouma

  Supermeiden: Danielle Passchier, Shirley Makkes, Mirjam Tielens en Liesbeth Weel.

  Supermeiden: Danielle Passchier, Shirley Makkes, Mirjam Tielens en Liesbeth Weel. Samen op vakantie naar "America" in Limburg. Leukste jongen van school Pieter Dijkstra. Iedereen zaken voor het 3e jaar, behalve ik (wat voelde ik me rot). Leuke creatieve lessen van Tina. Schoolfeest met "Blind Dog Fulton" nu Van Dik Hout!

  2003, Misja Bouma

  RK mavo had de naam om streng te zijn, maar dat viel reuze mee.

  RK mavo had de naam om streng te zijn, maar dat viel reuze mee. Vriendinnen clubje, Adry Bakkum, Esther de Waal en Angelique de Lange, Willemijn van Vliet. Schriften vol geschreven naar elkaar, ook onder de les. Later kwamen Liesbeth Weel en Jenny Hanoman ook nog op het vriendinnen lijstje. Kilometers fietsen door weer en wind van J-dorp naar school met Yvonne Kolster. Vriendschapsboekjes laten invullen door heel veel "vrienden" en leerkrachten. Nu heel leuk om terug te lezen. Favorieten meneer Stegers die me naar de Havo wilde sturen, maar ik wilde niet, Bakker, Heins, Bokhoven!

  2003, Misja Bouma
  ?