Mischa Vos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mischa Vos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mischa Vos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Alleen maar 5 en 6 VWO gedaan op deze school.

  Alleen maar 5 en 6 VWO gedaan op deze school. Leuke tijd gehad, lachen met Janie Spaans, Melanie van Staveren...werd een beetje een alto daar geloof ik :)) Gekke Davis, Bruins, v.d. Neut etc. meel me : voornaamachternaamopdehetemailpuntkom

  Christelijk College De Popu..., 1991

  Voetballen op het veldje: de 4e tegen de 5e + de 6e! Juffrouw Met de hele klas juffrouw Hients heel erg gepest in klas drie.

  Voetballen op het veldje: de 4e tegen de 5e + de 6e! Juffrouw Met de hele klas juffrouw Hients heel erg gepest in klas drie. Verder twee jaar Van der Kraats gehad. Die liep overigens altijd ook mee met de avondvierdaagse en zoop Dommels bier. Ook was hij verknocht aan het plaatsje Heeze (?). Ik rijd nog wel een slangs de school, maf gevoel...worden we nu echt oud???meel me: voornaamachternaam at de hotte meelpuntkom!

  Leyenburg, 1986

  Lekker lang onderweg van gebouw A naar gebouw G, en Stegwee maar wachten.

  Lekker lang onderweg van gebouw A naar gebouw G, en Stegwee maar wachten... Knutselen bij Tan, Waasdorp, Hegge....blikjesvoetbal op het plein...goede tijd gehad! Heb toen ik van school af was nog even in de schoolband gespeeld met Michel Martins, Claus en Martijn (toen nog punk) meel me: voornaamachternaam op de hetepostpuntkom!

  Groen van Prinsterercollege..., 1986

  ?