Mischa Kluin

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mischa Kluin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mischa Kluin heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mooie tijd: "Dat durf jij niet".

  Mooie tijd: "Dat durf jij niet". 1C ging echter ver, wat gelukkig ook na DE splitsing zo bleef. Inez durfde best eieren naar het schoolbord te gooien, Jaap de S.O. blaadjes al na 1 minuut op te halen omdat er niet genoeg schrapvragen werden gegeven, Ming de tas van Jan om te kieperen en Arjaan deed genoeg om de school voortijdig te moeten verlaten. Dit na absolute toplessen waarbij Frau Brouwer beschoten was met NBBS-folder pijltjes, Schilehrer Putzer nu echt de rector ging halen, de Bruin een leerling wilde wurgen en mijn favoriet mevr Goetzee me regelmatig de vrijwillige keuze gaf wel of niet de les te volgen. Bizarre en hele mooie herinneringen! Jan Bos, Ming en Hanneke nog wele eens gesproken en zie Arjaan nog veel.

  Stedelijk Gymnasium, 1980

  Dillenburg: Vrijwel alleen maar mooie herinneringen aan die tijd.

  Dillenburg: Vrijwel alleen maar mooie herinneringen aan die tijd. Kan me van de leraren nog Joop van Heumen herinneren die me de klas uit wilde gooien op zijn geitewollen sokken en toen onderuit gleed... Jeroen en Frido ooit nog tegengekomen en mooi om dan te zien hoe mensen bijna altijd positief veranderen t.o.v. je herinneringen van die tijd. Heb soms weleens plaatsvervangende schaamte over mijn gedrag van toen. Swantien Sie heeft me ooit nog gebeld voor een reünie, daar is het bij gebleven.

  Dillenburgschool , 1974

  ?