Mirjam Van Drecht

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mirjam Van Drecht en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mirjam Van Drecht heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb met name bijzonder goede herinneringen aan de lessen Grieks en Latijn van de heren Van Amerongen en Van Lent.

  Ik heb met name bijzonder goede herinneringen aan de lessen Grieks en Latijn van de heren Van Amerongen en Van Lent. Op donderdag- en vrijdagmiddag was er steevast thee met taart bij de les! De werkweek naar Griekenland (1992) onder leiding van Ronny van Amerongen was geweldig: een bezit voor altijd...

  Het Nieuwe Lyceum, 1988

  Ik kwam in 1979 op 't Plankier (gebouw Chaplinstrook), bij juf Patty Brouwer in de kleuterklas.

  Ik kwam in 1979 op 't Plankier (gebouw Chaplinstrook), bij juf Patty Brouwer in de kleuterklas. De school was toen net nieuw. Ik heb 8 jaar lang een hele leuke tijd gehad op 't Plankier. Er waren geweldige juffen en meesters, zoals Trijnie Huisman, van wie we hebben leren lezen en schrijven in de eerste klas, Lex van Langeraad (vierde klas/groep 6) en Hans de Baare (groep 8). Ik heb goede herinneringen aan o.a. de schoolreisjes, de schooltuinen (tassen vol groente heb ik geoogst!), de musical "Geen idee" en de week in Noordwijk aan Zee met de parallelklas van de Wedekindzijde (hardlopen naar het strand, kampvuur!). Een paar van mijn klasgenootjes waren Mireille Thierry, Yvette Kelder, Jessica van Vliet, Debby Woldendorp, Lauretta Mattes en Kristi van Veen. Ik ben benieuwd hoe het nu met iedereen gaat!

  Bassisschool Het Plankier, 1979

  Ik heb maar 1 jaar op het Pallas College gezeten, want in 1988 ben ik verhuisd.

  Ik heb maar 1 jaar op het Pallas College gezeten, want in 1988 ben ik verhuisd. Ik heb op het Pallas een ontzettend leuk brugklasjaar gehad. 1E was de leukste klas! In de pauzes zaten we altijd in "onze hoek" van de aula met o.a. Linda, Karin, Gaby, Larissa, Mireille, Debby... Wendagen, brugklasfeesten, excursies, heel leuk allemaal. Ik herinner me de lessen geschiedenis van Antoon Fens: als je een 10 haalde voor een proefwerk, kreeg je een taart. We probeerden het wel, maar het lukte dus nooit iemand!!

  Pallas College, 1987

  ?