Mirjam Bulten

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mirjam Bulten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Mirjam Bulten heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik herinner me een heleboel klasgenootjes: Cary Hoonhout, Marco Wins, Arjan Witte, Marieke Schuurman, Frits Wip, Jeroen Piel, Wim Thepen, Patrick, Mark, Marcel 2X, Wanda, Petra Swart, Astrid Feensta, Peter Janssen, Ingrid Ikelaar, Ingrid Hooghiemstra, Kar

  ik herinner me een heleboel klasgenootjes: Cary Hoonhout, Marco Wins, Arjan Witte, Marieke Schuurman, Frits Wip, Jeroen Piel, Wim Thepen, Patrick, Mark, Marcel 2X, Wanda, Petra Swart, Astrid Feensta, Peter Janssen, Ingrid Ikelaar, Ingrid Hooghiemstra, Karin Corver, Josje van Willigen, Silvia 2X, Robbert Goudeket, Vera Mahendredew (sorry voor de spelling), Pedro,Monique Nooi, We zijn begonnen bij juf Sombroek, 2e klas mw Scheerders; in dit jaar hebben we ook een muzikal gedaan iets met kabouters en een fee, 3e klas mw de Groot, 4e en 5e klas Stoffer(s) en het laatste jaar bij meester Walberg en mw Arbous. Zij zat op volksdansen en wij moesten daar ook aan geloven. Verder was het laatste jaar een hele rommelige maar oergezellig jaar. Ik geloof dat ik dat laatste jaar alleen maar druk geweest ben met het afscheids feest. We hebben nog met z'n allen gegeten bij een hotel en daar kregen we iets van bestek als herinnering mee. In de 2e klas kregen de meisjes handwerken en ik heb nog steeds die gele tas met mijn naam erop. In de zomervakantie na de 6e klas ben ik verhuist naar Arnhem. Ik heb alleen nog een tijdje contact gehouden met Cary. Zij is zelfs op mijn trouwerij geweest. Ik hoop dat het met iedereen goed gaat en ik zal regelmatig even op deze site kijken. Arjen en Wim kwam ik ook al tegen.

  Heimansschool, 1974

  ?