mirjam kruithof

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van mirjam kruithof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  mirjam kruithof heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  wilde helemaal niet naar deze school maar moest.

  wilde helemaal niet naar deze school maar moest. zat in een klas die als eerste examen mocht doen in gym, dat is een leuke herinnering, met juf gerrits?zat ik de klas met janny groen, ella groen etc. wie nog meer?

  LHNO, 1977

  ik denk dat dit de jaren zijn,maar zeker weten doe ik het niet.

  ik denk dat dit de jaren zijn,maar zeker weten doe ik het niet. hier herrinner ik me ook veel feesten en partijen. een ontzettend leuke tijd gehad op deze school.kan me nog een weddenschap herinneren met reerink, heb fles wijn gewonnen. veel lachen met inda vleeschhouwer,jaap nijenhuis,helga de lange, nannie esselink,jacques?,peter met grote bril (is nog bij mij geweest toen ik in oosterstraat woonde)arthur (woonde in lelystad),en wie niet al meer. hoop binnenkort iedereen es te spreken!

  vhbo, 1977

  veel de beest uitgehangen, vooral met handwerken.

  veel de beest uitgehangen, vooral met handwerken. gym vond ik geweldig! veel medeleerlingen kan ik me niet goed herinneren, wel leraren; lanting,timmerman,ramshorst,kuiper,mevr. hoeve, franse leraar-naam kwijt=etc. nu zit er 1 kind van mij op deze school, dat is toch wel leuk.sommige leraren zijn er nu nog!

  Eekeringe, 1974

  ?