Mirjam deVreden

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mirjam deVreden en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Mirjam deVreden heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Meester Bos, Meester Panman, Juffrouw Donderwinkel.

  Meester Bos, Meester Panman, Juffrouw Donderwinkel..... Drukke klas, 11 jongens & 6 meiden.

  De Bron ( voorheen Juliana ..., 1981

  Eerst MAVO, daarna HAVO (nou ja, tot 4 HAVO dan).

  Eerst MAVO, daarna HAVO (nou ja, tot 4 HAVO dan). Veel klusjes voor de concierge gedaan....HAVO niet afgerond, gekozen voor de MTRO. Veel leuke herinneringen aan de Soos en het bordes. Naar Praag geweest in 4 HAVO, "Het uitschot" moest in de bus blijven zitten..... Op vrijdagmiddag altijd naar Sela in de stad. (Sigaretjes roken en biertjes drinken.) Ik zie dat "Anton" zich ook heeft aangemeld! Welkom.... Nu Maarten a/h Rot nog...

  Carolus Clusius College/ Ag..., 1988

  MTRO richting Reisbureau/ Touroperating Stage (zomer) gelopen bij AG op Schiphol en (winter) in Oostenrijk als reisleidster.

  MTRO richting Reisbureau/ Touroperating Stage (zomer) gelopen bij AG op Schiphol en (winter) in Oostenrijk als reisleidster. Ging veel om met Nanda Galama, Anoek Smit, Irma van der Veen, Muriel Huijbrechts en Natasja del Grosso, Irma, Geke, Saksia & Linda..........Veelal waren dat ROKERS onder ons. Destijds!!! Gala georganiseerd in 1995 voor de eindexamenklassen samen met Nanda Galama en nog 5 andere dames.

  De Factoor, 1992

  ?