mirjam derksen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van mirjam derksen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  mirjam derksen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik zat op de MDGO-MK aan de alexander straat te Arnhem.

  Ik zat op de MDGO-MK aan de alexander straat te Arnhem. leukste tijd was tijdens de drama-lessen en tijdens de voorbereidingen en uitvoeringen van de mode shows.

  2003, mirjam derksen

  Enige wat ik nog weet is dat ik Juf Carla v/d Brink heb gehad en dat ik een tweeling in de klas had die Niels en Joost heette en een Marijn( Of Merijn), Alex, Remco, en juffroow Mieke kan ik me ook herrineren!.

  Enige wat ik nog weet is dat ik Juf Carla v/d Brink heb gehad en dat ik een tweeling in de klas had die Niels en Joost heette en een Marijn( Of Merijn), Alex, Remco, en juffroow Mieke kan ik me ook herrineren!

  2003, mirjam derksen

  Ik had mijn enkel gebroken en mocht binnen blijven samen met mijn trouwe vriendinnetje Sonja.

  Ik had mijn enkel gebroken en mocht binnen blijven samen met mijn trouwe vriendinnetje Sonja. de school is ook nog voor een gedeelte verbrand en heeft veel indruk op me gemaakt toen. We werden toen allemaal onder verdeeld op verschillende scholen in Wageningen, ik zat op de Tarthorst school.

  2003, mirjam derksen
  ?