mirjam bosdam

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van mirjam bosdam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  mirjam bosdam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Herkenning alom, Silvio de Gro...

  Herkenning alom, Silvio de Groot, met z'n spaanse vriendinnetje, Rob van Hilten en hoe heette ze maatje ook alweer, met Audrey nog eens naar Paul de Leeuw geweest en ruzie gekregen met iemand die de show niet kon volgen vanwege ons gelach....Later Klaas Jan vd Herik nog eens tegengekomen bij de AH, Ankie die ons Nederlands gaf maar na een jaar kon vertrekken en inderdaad Bart Gerber, Vincent van Galen Patricia Teunissen die direct achter de school woonde. Leuk om al die namen weer terug te lezen. En Jenny nogwat, ze gaf privaatrecht en Rob en ik maar ouwepiepen en vervolgens ons overhoren....Uit de klas worden gestuurd bij de andere maatschappijleraar, en die week daarop wist hij niet meer dat hij mij voor de rest van het jaar had verbannen. De andere leraar privaatrecht die vrijwilliger was in het kattenasiel. De volendammers die hun eigen taal spraken, het papiemento op de gang, al die verschillende talen. De overgang van Boskoop naar Amsterdam was heel groot. En oja het schoolbandje waar Rob ook inzat....

  2003, mirjam bosdam

  Grappig, Anton van de Boom, da...

  Grappig, Anton van de Boom, daar heb ik mechanisatie van gehad, en met hem zijn we naar Engeland geweest, een uitwisseling met een tuinbouwschool daar. Ik herinner met Adria van Ruiten, de idioot van de klas, Marcel die helemaal leip was van Queen, ik herinner me Tita die meeging naar Guernsey voor de buitenlandse stage en daar met Yvonne ? de liefde van zijn leven vond. Meneer de Bruijn, meneer Grootendorst, en de schoolstunt samen met de A opleiding, de hele school ingepakt. Meneer Blok de stoicijnce dekaan. De eerste keer gezakt als een baksteen, en dat jaar erop alleen de onvoldoende vakken hoeven doen, lekker relaxed. En natuurlijk. Johan Veldhuijzen die (helaas) tussentijds vertrok om directeur te worden van een bouwmarkt. Het huwelijk tussen Marieke en Paul Schaap....Wim Kouwenhoven, Jeanette Baars ?

  2003, mirjam bosdam

  Toen ik hier op school zat hee...

  Toen ik hier op school zat heette het nog c.a.v.a.o. centrum voor algemeen vormend en agrarisch onderwijs, als je dat allemaal had gezegd vroegen mensen zowiezo niet meer naar wat voor soort school dat nu eigenlijk was geweest. Leuke eindejaarbijeenkomsten waar Jan Roest en Geert Bruins alrtijd slideshows met dia's en muziek in elkaar hadden gedraaid. De schoolreis naar Luxemburg, buffelen met een rugtas door het klein mullertal. De gymlessen van Rob van Dort, meneer Bakker die in zijn vinger had gezaagd ....Madelon de Beus die me op het pad van de aanleg en onderhoud van tuinen zette. Het opknappen van de DS van Kees Buskermolen....Ja ene leuke tijd. Saskia Hulsegge, Remco uit Amstelveen, Raymond Bouquet uit Amsterdam, Ilse Keessen, Petertje Engel, Frank Boer, Fred van Nieuwkerk, meneer Broere. Ja het was er ok.

  2003, mirjam bosdam
  ?