Bekijk het volledige profiel van mirjam beelen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

mirjam beelen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Geweldige(puber)tijd gehad op ...

Geweldige(puber)tijd gehad op deze school, waaraan ik heel goede herinneringen heb overgehouden. Zoals de musicals met Schut en Brunink, werkweek in Parijs, geschiedeni van Wevers, schoolfeesten met de band "Alluminica" en het eindexamenbal. Ik blijk er zelfs mijn vriend te hebben ontmoet met wie ik nu samenwoon... Jochem de Haas, Karjanne Wierenga, Bas Aaftink: jullie heb ik al heel lang niet gezien... hoe gaat het???

2004, mirjam beelen

Ik heb maar een paar maanden o...

Ik heb maar een paar maanden op deze school gezeten, bij juffrouw van Maaren in groep 6. Ik kwam net van een andere school in Zutphen en toen gingen wen onverwacht verhuizen naar Lochem. Ik herinner mij nog Leoni Mc Gillavry, Leonie den Boer en Wendy Ebbink (jullie staan in mijn vriendinnenboekje).

2004, mirjam beelen

Ik zat in de klas bij jufrouw ...

Ik zat in de klas bij jufrouw Prakken en juffrouw Barends. Bij juf Prakken moesten we elke maandag een nieuw gezag of psalm leren, die schreef ze op het bord. Vond ik nog leuk ook! Ik mocht bij haar wel eens voorlezen aan de klas en dan zat je op zo'n hoge stoel. Ik speelde me Judith Ruiterkamp, Wendy ten Hag, Nancy ... en Linda Klönne (jullie staan nog in mijn vrienenboekje). Ben benieuwd wat er van jullie is geworden!Verder herinner ik me Anton Rozeboom, Mark van Til, Timmy Roos en Raymond ...

2004, mirjam beelen
?