Miriam deGraaf

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Miriam deGraaf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Miriam deGraaf heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Botman is één van de leraren die ik mij nog goed herinner.

  Botman is één van de leraren die ik mij nog goed herinner. En natuurlijk Sevriens. Maar wie was nou ook al weer die leraar koken die altijd tegen je benen schopte als je niet rechtop genoeg stond. Ik kan met het vriendinnenclubje dat we hadden nog heel goed herinneren. Sylvie Maartense, Monique (achternaam vergeten) Suzanne de Wit en ikzelf. Geweldige avonden hebben we gehad met ook Chantal Deriks erbij en Eefje Nijssen. Scheikundeleraar in de 1e klas (Dhr. Degens) was toch wel een raar persoon. De persoon waar ik ook altijd aan terug denk met een lach op mijn gezicht is Luc Creuzen uit 'Epen-Zuid'.

  MHS Middelbare Horeca School, 1988

  We hadden Arends voor Aarderijkskunde en helaas was hij daarna ook degene die mij m´n diploma uitreikte.

  We hadden Arends voor Aarderijkskunde en helaas was hij daarna ook degene die mij m´n diploma uitreikte. Het was niet mijn favoriete leraar maar wel een van de weinige die ik mij kan herinneren.

  Alberdingk Thijm College (A..., 1986

  Het is wel erg leuk om al die namen van oud leraren weer te zien.

  Het is wel erg leuk om al die namen van oud leraren weer te zien. Wat vergeet je dat toch snel. Ik kan mij ook heel goed Paul van de Berg herinneren. En voornamelijk Dhr. Sertons. Dat is toch één van de weinige leraren geweest die Geschiedenis een leuk vak maakten. Daarnaast kan ik mij nog goed herinneren dat ik tijdens een Kerstviering iets moest voorlezen. In de 2 jaar brugklas zat ik met Petra Dalhuizen in de klas en Yong Soo (achternaam weet ik niet meer) Petra was echt mijn hartsvriendin. Daarna ging ik naar de MAVO en de eerste namen die mij daarvan te binnen schieten waarmee ik ook mee in de klas heb gezeten waren Giselle Kok Menno Fiorentino (Ongeveer) en Frans Brogtrop.

  Alberdingk Thijm College (A..., 1982

  ?