Mirella van der Burg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mirella van der Burg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mirella van der Burg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste jaren waren gezellig.

  De eerste jaren waren gezellig. De schoolfeesten in de fietsenstalling en in de Tempel en Marathon! Altijd lol gehad samen met Desiree van Noord, waarmee ik nog steeds contact heb. De skireizen waren ook super. Schonkie en Huisman waren mijn favorieten. De laatste jaren was de sfeer op Overvoorde minder, maar met mensen als: Jolanda van der Pol, Michael van Oosten, Cinthia Olivier, Mike Smol, Cindy van Vliet, Alexander Ditewig heb ik toch heel wat af gelachen

  Thomas More College, 1993

  De eerste jaren waren gezellig.

  De eerste jaren waren gezellig. De schoolfeesten in de fietsenstalling en in de Tempel en Marathon! Altijd lol gehad samen met Desiree van Noord, waarmee ik nog steeds contact heb. De skireizen waren ook super. Schonkie en Huisman waren mijn favorieten. De laatste jaren was de sfeer op Overvoorde minder, maar met mensen als: Jolanda van der Pol, Michael van Oosten, Cinthia Olivier, Mike Smol, Cindy van Vliet, Alexander Ditewig heb ik toch heel wat af gelachen.

  Overvoorde, 1993

  Was echt een super tijd op deze school! In de kleuterklas zat ik bij juffrouw Joyce.

  Was echt een super tijd op deze school! In de kleuterklas zat ik bij juffrouw Joyce. In groep 3,4 en 5 bij juffrouw Jeanette en juffrouw Anja. De laatste drie jaar bij meester Henk. Hij was echt een topper! Zo'n leraar kom je niet snel meer tegen, heb ik in de afgelopen jaren wel gemerkt. Ook de musical Alles Kits was lache! Het was een leuke tijd met veel gezellige mensen, om een paar te noemen: Gracia van Veen, Jessica Nozaric, Kirsten Knoors, Bas Britstra, Ivo Eijmerman, Laura Wijninga.

  Maria-School Montessori-School, 1985

  ?