Ontdek PLUS

Mirella Made (is tijdelijk Van Heijnin

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mirella Made (is tijdelijk Van Heijnin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mirella Made (is tijdelijk Van Heijnin heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik weet niet meer zeker of ik op dit schooltje zat of die er naast.

  Ik weet niet meer zeker of ik op dit schooltje zat of die er naast. Het was de linker van de twee als je er met je gezicht naartoe stond. Ik herinner me de bankjes op het schoolplein, die er pas onlangs zijn weggehaald (ze zijn er nu weer een school aan het bouwen). Daar moest dan iemand op gaan liggen terwijl de rest er omheen liep te zingen. Verder kreeg ik ook een tegeltje bij mijn afscheid, en herinner ik me dat een jongen bij het verkleden als politieagent kwam met een echte pet, omdat zijn vader bij de politie zat. Veel meer dan dat herinner ik me niet, eigenlijk.

  oranje nassau kleuterschool, 1972

  Hier werd ik een tijdje verborgen gehouden voor mijn moeder tijdens de scheiding.

  Hier werd ik een tijdje verborgen gehouden voor mijn moeder tijdens de scheiding. Ik herinner me een klein klasje met wel drie nonnen die ons lesgaven, gescheiden schoolpleinen voor de kleintjes en de groten, wandelen langs een paard en een toneelvoorstelling in een heel laag gebouwtje. Volgens mij stond de school deels op palen boven het water, dat vond ik wel apart.

  Sint Anthoniusschool, 1975

  Hier heb ik heel even gezeten tijdens de scheiding van mijn ouders.

  Hier heb ik heel even gezeten tijdens de scheiding van mijn ouders. Ik herinner me vrijwel niets meer, behalve dat sommige letters weer anders werden geschreven dan hoe ik ze net had geleerd, en dat het aan het einde van mijn straat was.

  Boerhaaveschool, 1975