Mirella Bakker

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mirella Bakker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Mirella Bakker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het is alweer zo'n tijd geleden maar ik heb hele leuke herinneringen aan deze school.

  Het is alweer zo'n tijd geleden maar ik heb hele leuke herinneringen aan deze school. Ging veel om met Marianne, Judy, Patricia, Ronald, etc. Een heel tof kamp gehad naar Lemele ter afscheid van deze school. Had volgens mij toen ook verkering met Ronald. Het afscheid van deze school was zwaar. Snik, snik. Vooral meneer Spoelstra en meneer de Vries kan ik mij nog goed herinneren. De musical "het koffertje van meneer van dalen" ook ter afsluiting van het schooljaar. Een erg leuke school!!

  2003, Mirella Bakker

  Vond het een erg grote school.

  Vond het een erg grote school. Wel heel gezellig in de aula, een grote kuil. Ging toen veel om met b.v. Leny van Dijk en Helga Velthuis. Gingen naar Boedapest op werkweek, maar heb helaas toen een beetje teveel gedronken. Dronk eigenlijk nooit, dus dan weet je het wel. Viel soms tijdens een excursie in slaap. Kan mij van de leraren, behalve Halfhide, niet zoveel meer herinneren. Helaas.

  2003, Mirella Bakker

  Ik heb een hele toffe tijd gehad op deze school.

  Ik heb een hele toffe tijd gehad op deze school. Ging veel om met Luciree en Judy (nog van de lagere school). Leuke herinnering aan klassefeestjes, waar we playbackten, veel dansten en natuurlijk schuifelden. Spannend hoor. Ik ben nog regelmatig in Almelo en dan zie ik b.v. vaak meneer Nus lopen. En leuke herinneringen aan Kruiswijk. En ook een mooie tijd gehad met René Kastermans, we hadden een knipperlichtrelatie. Maar kijk daar heel fijn op terug. Geen twijfel, zou het zo weer overdoen!

  2003, Mirella Bakker
  ?