Mireille Uilenhoed

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mireille Uilenhoed en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mireille Uilenhoed heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me ook nog herinneren dat Dik het ongeluk kreeg, was geen fijn gezicht, en het was notabene op aangeven van de leraar: jongens wie het eerst daar is.

  Kan me ook nog herinneren dat Dik het ongeluk kreeg, was geen fijn gezicht, en het was notabene op aangeven van de leraar: jongens wie het eerst daar is... Was verliefd op Tim, heb ook maar heel kort verkering met hem gehad. Zat bij Tessa, Ilse, Regina, Monique? in de klas. Elke vrijdag godsdienst en tv kijen

  Kath BS St Willibrordus, 1985

  Tegen Job zeggen dat de aardrijkskundeleraar een verschrikkelijke vent is en er later achterkomen dat het zijn vader is.

  Tegen Job zeggen dat de aardrijkskundeleraar een verschrikkelijke vent is en er later achterkomen dat het zijn vader is... De rijdende friettent waar we na de pauze een gratis frietje gingen bietsen....

  Regionale Scholengemeenscha..., 1988

  Ik was nogal gek op het klimmen op het dak van het fiestenhok, gin g heel makkelijk.

  Ik was nogal gek op het klimmen op het dak van het fiestenhok, gin g heel makkelijk. Een paar jaar gelden zat ik Studio Sport te kijken en zag dat mijn klasgenoot Sander Westerveld keeper van FC Twente was, datw as wel heel bizar!

  Mgr. Bekkersschool, 1980

  ?