Ontdek PLUS

Mireille Heuvels

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mireille Heuvels en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mireille Heuvels heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben niet meer werkzaam op deze school.

  Ik ben niet meer werkzaam op deze school. Ik werkte sinds 1997 voor de Stichting het Maatman en heb op verschillende afdelingen gewerkt. VSO Het Maatman was toch wel mijn favoriete werkplek! Altijd vrolijke en goedlachse leerlingen. Jammer dat de directie is veranderd en daardoor ook de school. De sfeer is niet meer wat het geweest is, vandaar dat ik nu ergens anders werk.

  Het Maatman, 1997

  Gezelligheid Cabaret Creativiteit Sportnacht (LACHEN!!) Reis naar Oost-Duitsland.

  Gezelligheid Cabaret Creativiteit Sportnacht (LACHEN!!) Reis naar Oost-Duitsland

  Hogeschool Edith Stein, 1989

  Juf Annemarie in de 1e klas, Juf Herma in de 2e klas (met de blote benen in de beek :-) Juf Herma, 3e klas, Meneer Herman 4e klas, meneer Theo 5e klas en in de 6e klas Meneer Fons (Voorzichtig zijn met zijn Datsun hahaha en zijn voorlezen vond ik geweldi

  Juf Annemarie in de 1e klas, Juf Herma in de 2e klas (met de blote benen in de beek :-) Juf Herma, 3e klas, Meneer Herman 4e klas, meneer Theo 5e klas en in de 6e klas Meneer Fons (Voorzichtig zijn met zijn Datsun hahaha en zijn voorlezen vond ik geweldig: Briefgeheim, Gat in de grens) 10 jaar lang Zwarte Piet geweest op deze school. Heb er zelf als juf gewerkt.

  De Maten, 1976