Miranda Stolk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Miranda Stolk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Miranda Stolk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb het erg naar mij zin gehad op deze school.

  Ik heb het erg naar mij zin gehad op deze school. Denk er nog vaak aan terug hoe leuk een aantal lessen waren met BEPAALDE leraren, bijv.: Hero de Haas, Lierop, Bruininga, Kempers, de gebroeders de Man enz. Aan wie echt een hekel had dat was mevr. BAKBOORD maar geen trauma's aan over gehouden, hahahaha. Oh ja bija vergeten Hengst en en de favotiete leraar engels. Ook met de mede leerlingen had ik ook erg gezellig vooral veel gelachen met Annemieke Poot en Mandy tijdens maatschappijleer, wij kregen Hero nooit kwaad en dat was top. Ik ben benieuwd hoe het iedereen gaat ook met de jongens ( nu mannen ) waar ik erg mee overweg kon. Bijv.: Danny en Marco die een klas hoger zaten dan ik en Remco en nog wat meer ! Ik zou graag die meiden en jongens in contact willen komen!? Ik heb een engels email adres.

  Horeca vakschool Zomerhof, 1991

  Dat ik altijd werd gezien als het lieve kleine zusje van Diana van Dillen.

  Dat ik altijd werd gezien als het lieve kleine zusje van Diana van Dillen. En mijn leukste jaar was de zesde klas met Ronald Piek.

  Erasmusschool, 1983

  ?