Miranda Spiering

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Miranda Spiering en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Miranda Spiering heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Veel heen en weer geloop van g...

  Veel heen en weer geloop van gebouw naar gebouw. Al die jaren gehoord dat ik te dik was, als ik nu terug kijk denk ik waar hadden jullie het over. Ok was niet vel over been, maar kon wel leuk dansen. Jaren mijn brood mee verdiend na de school. Ging altijd om met Martine, maar zijn elkaar uit het oog verloren, ben benieuwd waar ze is....

  2008, Miranda Spiering

  Weet nog dat we veel buitenspe...

  Weet nog dat we veel buitenspeelden, en gymnastiek spelletjes met de trom. Dat we met carnival verkleed mochten komen. Herinner mij geen namen, 1 meisje dat voor mijn idee altijd een dansmarieke pakje aan had in het rood. Ze had witblond haar.... Heb mijn eerste kus gekregen op de kleuterschool van Ronald Hijkoop op de speeltuin bij ons huis op het klimrek!

  2004, Miranda Spiering

  Ik heb de modeopleiding gedaan...

  Ik heb de modeopleiding gedaan op deze school, we waren het eerste jaar, zaten eerst aan het wolvenplein in een mooi groot oud gebouw, later is de school verhuisd. Ik heb het wel leuk gehad op school, maar was eigenlijk meer met dansen bezig in die tijd.

  2003, Miranda Spiering
  ?