Miranda Mol

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Miranda Mol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Miranda Mol heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een ontzettend leuke tijd gehad, we hadden een erg klein klasje, maar het was eigenlijk altijd super samen.

  Een ontzettend leuke tijd gehad, we hadden een erg klein klasje, maar het was eigenlijk altijd super samen. Kattekwaat werdt er zat uitgehaalt, maar ik was toen wat aan de brave kant. Durfde niet zoveel te proberen. Favoriete leraren waren van der Starre, Hullenman en Kok. Maar ik had aan weinig leraren echt een hekel, alleen van de Bemt van Frans, maar dat was ook een muts ook.. Eigenlijk de leukste schooltijd die ik heb gehad was op noord!

  Gemeentelijke scholengemeen..., 1987

  Toen ik hier op school zat heette het nog 't Startblok, alleen het eerste jaar was het Prinses Irene school.

  Toen ik hier op school zat heette het nog 't Startblok, alleen het eerste jaar was het Prinses Irene school. Tja, wie herinnert zich Kippie niet (meester van Tiel) in de 6e klas, of Fred Baas. Maar mijn liefste juf was jufrouw Tineke van de kleuterschool. Op deze school zat ik in een kleine klas, volgens mij was het in de 6e (oja dat is natuurlijk nu groep 8) maar met 12 kinderen in de klas.

  Noordhove, 1981

  Ik heb de opleiding AB gedaan.

  Ik heb de opleiding AB gedaan. Een leuke klas en opleiding, maar we werden vaak vergeten. Ik weet nog een aantal leraren, Mari Pulles, Evelien nogwat, maar eigenlijk ken ik ze allemaal alleen nog van gezicht en (eigen)aarigheid!

  Midveld college, 1991

  ?