Miranda Dalmolen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Miranda Dalmolen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Miranda Dalmolen heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  lange tijd, 7 jaar op het Zernike maar wel een leuke tijd.

  lange tijd, 7 jaar op het Zernike maar wel een leuke tijd. eerst 5 jaar mavo, begonnen aan de Goeman Borgesiuslaan, daarna naar de Quiridolaan, vervolgens Parkweg en tot slot de Helperbrink. na de mavo nog 2 jaar havo. veel gelachen met Marcel Elzer, Sven Bosklopper, Rolf ?, Betty vd Horn en nog veel meer!!!

  Zernike College, 1983

  zat eerst op kleuterschool het viooltje bij juf tjoelker, en juf Anneke.

  zat eerst op kleuterschool het viooltje bij juf tjoelker, en juf Anneke. daarna naar de eerste klas. juf Kort kan ik mij nog herinneren als een lieve juf. we hebben nog een lied gemaakt en gezongen toen ze van school ging, Daarna kregen we verschillende docenten, kan me juf tol nog herinneren maar verder eigenlijk niet. Later gerrie van ewijck. Volgens mij heb ik nooit les gehad van sheaffer.We woonden vlak bij school kon het lopend doen, ging ook veel naar papiermolen na schooltijd. Elke week weeksluiting, deed steeds een klas allemaal toneelstukjes in de gymzaal op vrijdagmiddag. aan het eind van elk schooljaar een groot feest ,dan kwamen we allemaal verkleed op school en gingen we allemaal spelletjes doen. laatste schooljaar 6e klas was tevens het laatste schooljaar van de Mulock houwer, er werd gefuseerd en het werd toen de starter, maar daar hebik niet meer gezeten.

  Mulock Houwer, 1975

  ?