Miranda Conijn - Delies

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Miranda Conijn - Delies en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Miranda Conijn - Delies heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  vriende waren Gonny, Renate, Duurko ik heb er een hele leuke tijd gehad en dan met name de schoolreis naar Parijs, werd iedereen ziek behalve de chauffeur,Gonny en ik.

  vriende waren Gonny, Renate, Duurko ik heb er een hele leuke tijd gehad en dan met name de schoolreis naar Parijs, werd iedereen ziek behalve de chauffeur,Gonny en ik.

  MBO voor Mode en Kleding, 1986

  vriendinnen waren Jeanet Suurd,Sylvia Schepers,Coby Hut.

  vriendinnen waren Jeanet Suurd,Sylvia Schepers,Coby Hut. Met name de kooklessen waren om te gillen, we lieten de slakken in de andijvie achter. We hebben ook een keer Simon van der Wal opgesloten in het biologielokaal.

  Prinses Irene, huishoudschool, 1982

  Ik hoor ook bij de oude garde, gingen we met de bus naar de Korrewegschool.

  Ik hoor ook bij de oude garde, gingen we met de bus naar de Korrewegschool.Mijn vriendinnen waren marjolein Dekker , Evelien Schreuder(zusje van Michel) Natasja en Diana Hamhuis,en ik ben een hele tijd verliefd geweest op Gert-Jan Schuil.Ik woonde aan de Fossemaheerd in het rijtje bij de pastoor.Dat verhaal van Marjolein in die rioolbuizen kan ik me ook nog wel herinneren. Onze moeders vonden dat niet echt leuk. Ik kan me ook nog een meester herinnneren (weet alleen zijn naam niet meer) die altijd met zijn wenkbrauwen heen en weer ging.

  Doefmat, 1976

  ?