Miranda Bruin

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Miranda Bruin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Miranda Bruin heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met Patritia Pahladsingh Janken voor een herkansing bij Waterloo en 'm krijgen ook.

  Met Patritia Pahladsingh Janken voor een herkansing bij Waterloo en 'm krijgen ook. Smokkelen bij de Coopertest. En natuurlijk mijn ware liefde ontmoeten op 23-09-1988 bij de Interlyceale. 15 jaar later: 2 prachtige kinderen, getrouwd en nog steeds supergelukkig!

  Sint Janscollege, 1983

  Voor een Engels proefwerk had Regi Anemaet met 2 fouten een 9,5 gekregen en ik met 1 fout ook.

  Voor een Engels proefwerk had Regi Anemaet met 2 fouten een 9,5 gekregen en ik met 1 fout ook. De hele 6e klas heeft toen rond het bureau van Kokshoorn geeist dat ik een 10- kreeg. En dat kreeg ik ook.... Het over mijn schoenen overgeven van Frans Sikkelerus tijdens onze afscheidsmusical was helaas een dieptepunt. En natuurlijk Peter Roos: de hunk van de school. Bij het touwtjespringen was hij altijd de uitverkorene.

  St Ceciliaschool, 1977

  Ik zat bij zuster Adelaïde van 1974 tot 1977.

  Ik zat bij zuster Adelaïde van 1974 tot 1977. (Tja, late leerlinge...) Veel lol gehad met Marcel en Chris tijdens de Carnavalfeestjes. Nog steeds trauma overgehouden aan kerstmis: Ik moest een os spelen maar wilde natuurlijk Maria zijn. Ik zat in de klas bij Ellen Lunenberg, Marion Rutgers, Linda van Andel, Chris, Marcel en Albert van Velzen. Kijk even op het fotootje...

  Kleuterschool Koningshofje, 1974

  ?