Miranda Bontekoe

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Miranda Bontekoe en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Miranda Bontekoe heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Favoriete herinneringen ??? AUGUSTIJN!!!!!!!!!!!!!!!! Teveel leuke herinneringen om op te schrijven.

  Favoriete herinneringen ??? AUGUSTIJN!!!!!!!!!!!!!!!! Teveel leuke herinneringen om op te schrijven. Een waanzinnige tijd. Niet in de laatste plaats omdat ik Phillip hier heb leren kennen. Intro-kampen, Bumaparken, Beachparty's etc.etc. Een mooie tijd om nooit te vergeten !!

  HTS, 1990

  De HAVO was een geweldige tijd.

  De HAVO was een geweldige tijd. Vooral natuurkunde van Nienaber en gym van Norbert de Man. Phoenix-avond met het schoolorkest, door Meijer en Nienaber ben ik later zelf saxofoon gaan spelen. Conrector Erken, die mij opstellen liet schrijven over waarom ik er was uitgestuurd totdat hij daar zelf ook geen zin meer in had. Steenbakker met z'n OPNIEUW!!!! Wiskunde van Bronstring (neuzen dicht en paraplu op) en dan in de pauze naar Dunnes om het toch te kunnen snappen. Heel veel leuke herinneringen. Lekker je brood weggooien op het zuidplein en lekkere dingen kopen met mijn vriendinnen van de tijd: Stefanie van Hilten en Danielle van Kruining. Ook ging ik veel om Liesbeth Festen. Heel veel verliefd geweest, teveel om te typen, maar duurde nooit lang. Dat zal de leeftijd wel geweest zijn.

  Sint Montfort College, 1985

  Vele jaren in de klas gezeten bij Mevr.

  Vele jaren in de klas gezeten bij Mevr. Garama. Was erg streng, maar veel van geleerd. Ook de hoofdmeester Mr. Verschure met de eikeltjes-radio-omroep weet ik nog. Ik weet nog veel namen van die tijd. Ik ging het meest om met Nancy van der Veeke, Claudia Farina en Miranda van Ginkel. Ook met Liesbeth Festen, die was een jaar jonger en zat dus een klas lager.

  Mr. van Eijck , 1979

  ?