Minouche Ruys

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Minouche Ruys en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Minouche Ruys heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Gezellige school met lieve Hoofdmeester! Ik kwam in de 4e klas hier op school; had hele leuke klasgenoten.

  Gezellige school met lieve Hoofdmeester! Ik kwam in de 4e klas hier op school; had hele leuke klasgenoten. Ik vond de juf; Enninga; echt afschuwlijk! Een kattekop,niet vrolijk en niet erg pedagogisch onderlegt! Mijn vrienden waren oa; Karin, Leonoor, Esmeralda, Guido, Raymond, Paul, Irina en .... Ik vergeet vast de helft... Sorry! Raymond noemde mij altijd; Pizza Poes!! In de 6e klas hadden we allemaal bijnamen! Grappig! Ik herinner me ook nog meester Sjoerd; ik was heimelijk verliefd op hem!! Juf Palm was ook niet mijn favoriet... daarin tegen was de hoofdmeester; meneer Stel, de allerliefste meester van de hele wereld! Hij heeft nog in mijn Poezie album geschreven en die heb ik nog steeds bewaard! Een leuke school met gezellige kids en een tof speelplein! Het was een goede basis........!

  van Nijenrodeschool, 1979

  Lekkere "buiten" school.

  Lekkere "buiten" school. Met veel loslopende dieren en natuurlijk meneer de Veuliger!!{ weet niet meer hoe je zijn naam schrijft!} Onze concierge! Lieve juf Sonja Noya in de eerste en tweede klas.Alhoewel;lief?! Voor mij wel, maar als je vervelend was; stopte ze je met je hoofd onder de kraan! Ik herinner vriendinnen als; Daphne, Mariska, Diana, Marscha en Peggy.Mijn aller eerste liefde in de eerste klas; Benno! En mijn tweede; Pim Boogers! Haha! Hele leuke herinneringen.In de 4e klas, bij juf Koemans, ging ik van school. Ik vertrok naar de V. Nijenrodeschool in het Benoordenhout. Ook daar een fantastische tijd! Nu heb ik zelf een zoon. De tijd vliegt......

  Het Volle Leven, 1976

  Prachtige school met hele mooie hal! Al die beelden in de hal; fascinerend! Heerlijke Geschiedenis lessen! Dat was dan ook het enige vak waar ik echt geen moeite mee had! Het Gymnasium was voor mij helaas iets te hoog gegrepen.

  Prachtige school met hele mooie hal! Al die beelden in de hal; fascinerend! Heerlijke Geschiedenis lessen! Dat was dan ook het enige vak waar ik echt geen moeite mee had! Het Gymnasium was voor mij helaas iets te hoog gegrepen... Ondanks de bijlessen van Erik van Trommel, ging ik na 2 jaar, naar het 1e VCL. Had wel veel vriendinnen, waaronder; Olga vd Lee, Carmen Mertowirdjo, Joke, Titus en.... ik vergeet er zeker nog heel veel te noemen!! Kwam laatst de zoon van onze gymleraar; meneer Versprille, tegen op de Denneweg! Grappig. Heb echt hele goede herinneringen aan Erik van Trommel, die ik dus vaak bekijk op Televisie. Zijn kinderprogamma; Ernst, Bobby en de rest is werkelijk fantastisch! Een echte Gymnasiast!! Met mij is het toch nog goed gekomen, hoor! Heb ondertussen een pracht zoon!

  Gymnasium Haganum, 1982

  ?