Minou Spits

Kent 3 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Minou Spits en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Minou Spits heeft 9 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn moeder (Mies Spits) zat op deze school in de begin jaren veertig.

  Mijn moeder (Mies Spits) zat op deze school in de begin jaren veertig. Ze woonde zelf in de Elisabeth Wollfstraat nr.60. Zij had een oudere Zuster Adriana(Jean), een oudere broer,Ko en een jongere broer,Rien. Mijn moeder is nog steeds woonachtig in Amsterdam, haar zuster is in 1992 overleden. Haar broer Ko woont in Velsen.

  Bellamyschool, 1940

  Ik herinner mij zuster Oliemeulen heel erg goed, voornamelijk omdat zij veel last had van hoofdpijn! Medeklasgenoten kan ik mij niet herinneren.

  Ik herinner mij zuster Oliemeulen heel erg goed, voornamelijk omdat zij veel last had van hoofdpijn! Medeklasgenoten kan ik mij niet herinneren. Ik heb ook les gehad van zuster Gerda. Ik zat op de Groenburgwal op de kleuterschool, ook bij de zusters v. Augustinessen. Ik herinner mij overigens een voorval op luilak, de grote schooldeuren waren net geschilderd en op luilak heeft men voor de deur brand gesticht met als gevolg dat alle nieuwe verf er als kleine blaren opzaten en het hele karwei opnieuw gedaan moest worden.

  st Antoniusschool, 1965

  Heb heel kort op deze school gezeten, bij Sandra Peemen en Paula Olivier.

  Heb heel kort op deze school gezeten, bij Sandra Peemen en Paula Olivier. Meer kan ik mij er niet echt van herinneren. (Ma)Rinus Blind was een buurjongen van mij en mijn speelkameraadje.

  de Oude Schans School, 1970

  ?