Bekijk het volledige profiel van Minne Gort en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

Minne Gort heeft 9 klassenfoto's en kent 61 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Veel in de Soos rondgehangen, ...

Veel in de Soos rondgehangen, een hoop lol gehad met het jaarlijkse Floralia Corso. De tuin en de ruimte van het mooie Drente was toch wel geweldig. Mooie tijd gehad. Veel geleerd, niet alleen op school :-)

2007, Minne Gort

Altijd druk met CELPIAVIO de s...

Altijd druk met CELPIAVIO de soosavonden op donderdag het Corso in september en wat al niet meer buiten en "tijdens" schooluren. December 2005 druk geweest met de reunie. Het was een geweldig feest. Toch wel vreemd geen tuinbouwonderwijs meer in Frederiksoord......

2002, Minne Gort

Tja.... vier jaar MAVO, veel g...

Tja.... vier jaar MAVO, veel gebiljart en rond de tafeltennistafel gelopen. Frans van dhr. Post... de man was wel slim. Maar ik heb het Frans niet onder de knie gekregen. Dijkema voor biologie, Hanegraaf scheikunde, oude Bakker duits en geschiedenis, jonge Bakker wiskunde, Papenburg nederlands, Knoop gym, Moes economie, Kuiken tekenen en handenarbeid, van Nifterik directeur grammatica en een heel goede Sinterklaas. De Pliersp als schoolkrant.

2002, Minne Gort
?