Ontdek PLUS

Minne Gort

Kent 23 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Minne Gort en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Minne Gort heeft 9 klassenfoto's en kent 23 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel in de Soos rondgehangen, een hoop lol gehad met het jaarlijkse Floralia Corso.

  Veel in de Soos rondgehangen, een hoop lol gehad met het jaarlijkse Floralia Corso. De tuin en de ruimte van het mooie Drente was toch wel geweldig. Mooie tijd gehad. Veel geleerd, niet alleen op school :-)

  Middelbare Tuinbouwschool F..., 1984

  Altijd druk met CELPIAVIO de soosavonden op donderdag het Corso in september en wat al niet meer buiten en "tijdens" schooluren.

  Altijd druk met CELPIAVIO de soosavonden op donderdag het Corso in september en wat al niet meer buiten en "tijdens" schooluren. December 2005 druk geweest met de reunie. Het was een geweldig feest. Toch wel vreemd geen tuinbouwonderwijs meer in Frederiksoord......

  Gerard Adriaan van Swieten ..., 1984

  Tja.

  Tja.... vier jaar MAVO, veel gebiljart en rond de tafeltennistafel gelopen. Frans van dhr. Post... de man was wel slim. Maar ik heb het Frans niet onder de knie gekregen. Dijkema voor biologie, Hanegraaf scheikunde, oude Bakker duits en geschiedenis, jonge Bakker wiskunde, Papenburg nederlands, Knoop gym, Moes economie, Kuiken tekenen en handenarbeid, van Nifterik directeur grammatica en een heel goede Sinterklaas. De Pliersp als schoolkrant.

  Chr. MAVO, 1979