minke nijboer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van minke nijboer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  minke nijboer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb niet zoveel herinneringen,ik weet de naam nog van de juf (dijkstra )en dat ze mij bij de deur ophaalde toen ik werd gebracht en dat ik mijn mooiste jurk aanhad.

  ik heb niet zoveel herinneringen,ik weet de naam nog van de juf (dijkstra )en dat ze mij bij de deur ophaalde toen ik werd gebracht en dat ik mijn mooiste jurk aanhad.

  kleuterschool, 1970

  de schoolreisjes vond ik altyd geweldig ,wat ik minder leuk vond was die enge tandartsbus ik ben vaak om de bus heen gelopen en naar huis gegaan ,maar moest in de pauze alsnog heen,maar dan ging mijn moeder meestal mee, wat een vreselijke kerel was die ta

  de schoolreisjes vond ik altyd geweldig ,wat ik minder leuk vond was die enge tandartsbus ik ben vaak om de bus heen gelopen en naar huis gegaan ,maar moest in de pauze alsnog heen,maar dan ging mijn moeder meestal mee, wat een vreselijke kerel was die tandarts en zijn assistente ,gelukkig is dit nu afgeschaft.

  Dr Theun de Vriesskoalle, 1973

  ik heb het altyd erg naar mijn zin gehad en zou deze vier jaar nog best eens over willen doen ,vooral de kooklessen,met eieren gooien en deeg of de hele les in de kelder zitten tussen de aardappelen,een super leuke tyd gehad !!!!.

  ik heb het altyd erg naar mijn zin gehad en zou deze vier jaar nog best eens over willen doen ,vooral de kooklessen,met eieren gooien en deeg of de hele les in de kelder zitten tussen de aardappelen,een super leuke tyd gehad !!!!

  us hiem, 1978

  ?