Mike Uyl

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mike Uyl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mike Uyl heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vanaf het moment dat ik als praktijkopleider in het Zeeweg ging werken ben ik oproepdocent verpleegkunde geweest op De Brink.

  Vanaf het moment dat ik als praktijkopleider in het Zeeweg ging werken ben ik oproepdocent verpleegkunde geweest op De Brink. Heerlijke school doordat hij kleinschalig was en verbonden was aan het inservice-onderwijs. Slechtste herinnering: het in drie jaar ontwikkelde vaardigheidsonderwijsprogramma werd in een klap achterhaald door de stelselwijziging van 1997. Een op de praktijk gericht lesprogramma werd vervangen door een "brede" opleiding, waar tot op de dag van vandaag bijna niemand echt gelukkig mee is. Maar de feesten na de eindexamens waren legendarisch!!

  Regionale opleidingsschool ..., 1992

  Het was een heel bijzondere groep; in de verkorte opleiding werden A en Z-verpleegkundigen in twee korte jaartjes opgeleid tot B-verpleegkundige.

  Het was een heel bijzondere groep; in de verkorte opleiding werden A en Z-verpleegkundigen in twee korte jaartjes opgeleid tot B-verpleegkundige. Ik geloof dat we in het algemeen tamelijk eigenwijs waren; ik zeker! Het PZ-terrein was een fantastische plek om te werken, de oude gebouwen en de soms onmenselijke omstandigheden waaronder de patienten moesten leven was voor mij heel erg wennen.

  B-opleiding Provinciaal Zie..., 1987

  Ildefons, de meest geweldige mentor van de personeelsflat.

  Ildefons, de meest geweldige mentor van de personeelsflat. Als er weer eens een feest was, kwam ildefons waarschuwen "dat het bijna afgelopen moest zijn" maar na een glaasje Martini bleef zelfs Ildefons plakken! Wie herinnert zich hem nog???? Wilma en Joyce dus. Inderdaad hield Fonds ook van een goed glas rode wijn (wie niet??) maar hij had een brede smaak. Ik heb hem in elk geval regelmatig geholpen om "zijn flessenvoorraad te controleren".

  St Joannes de Deo , 1975

  ?