Ontdek PLUS

Mike Neuhuys

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mike Neuhuys en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mike Neuhuys heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Gezellige school op fantastische lokatie.

  Gezellige school op fantastische lokatie. Het Klassentoernooi maakt de school tot een feest.

  Barlaeus, 2000

  ****** Wereld tijd, vijf jaar gedaan over de opleiding.

  ****** Wereld tijd, vijf jaar gedaan over de opleiding. Vooral het eerste jaar was uniek, 1D 1992-1993, niet naar de les en tentamens maar met 60 man naar de efteling, maar wel aangegeven aan de leraren die ons les gaven, kwamen zij tenminste niet voor niets naar school. In het begin was onze klas berucht, later geliefd. Hadden veel voor elkaar over. Bleven rustig 3 uur wachten op een lege zaal of leeg zwembad om een klasgenoot te helpen een vaardigheid te leren, konden de andere klassen niets mee,als zij maar beter waren dan een ander dan was alles oké. (walgelijk). Maar over het algemeen zie je nu dat uit die andere klassen de meeste niet voor de klas zijn komen te staan, en uit onze klas is dat zo'n 70%. Vroeg geleerd is oud gedaan. Top leraren als Remco Koopmijnders, Johan de Bruijne, Bert Looze, Axel Koenders, Freek Stam en Jan Mol. Daar heb ik nog eens veel van geleerd. De mindere docenten weten het zelf wel, dat is trouwens niet de rest hoor, maar er waren er wel te veel. Vooral de vele praktijk was werelds, maar ook de vele uitstapjes, feesten, interacademiale en de soos was wat de school meer maakte dan een school. Ik zou het zo overdoen!!!

  Academie voor Lichamelijke ..., 1992

  ****** 3 jaar opgezeten.

  ****** 3 jaar opgezeten. Heerlijke school (1 jaar Jan-Jaap (die nu de collega is van mijn vrouw), en toen 2 jaar Mijn Lievelingsjuf Atie de Ruijter, waar ik smoorverliefd op was. Ik had haar in de 2eklas en in 5 en 6. Wat had ik het goed. Altijd voetballen in de pauze, tegen de terp. Ook bijna altijd ruzie. Ik kon en kan niet tegen valsspelers en wat hadden de terp daar een veel van. gingen ze met een mannetje of 4 op me staan springen als ik weer eens zei dat een bal wel uit was bijv. Geen klasgenoot die ook maar een vinger uitstak (zinloos geweld?!). Gelukkig was er altijd wel weer Galid (ik hoop dat ik het goed schrijf) die me uit de brand hielp. Die etters zeiden me in Weesp altijd vriendelijk gedag, zo bang als ze voor mij waren als ze zelf alleen waren. Kregen we op het schoolkampioenschap de kans om af te rekenen met de Terp, schiet Spencer de Pingel tegen de benen van de keeper (Ralf v/h Klooster?) aan, bleef het 0-0. Gemiste kans. Reisje Schiermonnikoog (6e klas)was erg leuk, ik was mijn fietssleutel natuurlijk weer eens verloren, en kon met huurfiets het hele eiland over zeulen. Jayr met zijn krabbetje "billie". Het overlopen van de jongens naar de meiden. Buiten langs en dan voor niks gelopen, ze sliepen al. Spoken op griezelsteijn was wel een leuke musical om te spelen. We hadden ook een erg leuke klas.

  de Hobbedob, 1983