Mijke Gesthuizen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mijke Gesthuizen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Mijke Gesthuizen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als twee vreemde eenden in de bijt kwamen Nina en ik binnen in het tweede jaar van CMV- Educatieve Media.

  Als twee vreemde eenden in de bijt kwamen Nina en ik binnen in het tweede jaar van CMV- Educatieve Media. Vooral de jongens namen ons meteen op in hun midden en na een paar weken was het alsof het nooit anders geweest was!! Drie superjaren gehad, vage opleiding maar hele leuke klasgenoten! Vooral Gemma Glitter eh.. Geurts was typisch en natuurlijk Ton-kill your darlings- Gloudemans. Goede herinneringen aan José (de Ruijter? oeps, al vergeten) van supervisie was top!! Via mijn stage bij Knoop in je Zakdoek daar blijven hangen, misschien dus toch wat aan de studie gehad? Nog steeds leuk contact met een aantal oud klasgenootjes!!!

  Ichthus Hogeschool, 1997

  Net als Gabi goede herinneringen aan concierge Frits!! Leukste jaar was bij Jos in groep zes: een broedmachine in de klas waar echte kuikens uitkwamen! Ook veel gelachen toen we een nieuwe juf kregen: Winie! In het begin waren we zo vervelend voor haar da

  Net als Gabi goede herinneringen aan concierge Frits!! Leukste jaar was bij Jos in groep zes: een broedmachine in de klas waar echte kuikens uitkwamen! Ook veel gelachen toen we een nieuwe juf kregen: Winie! In het begin waren we zo vervelend voor haar dat ze naar ons gooide met krijtjes, maar aan het einde van het jaar was het toch moeilijk afscheid nemen... Groep 3 met Marian en Rese was trouwens ook erg leuk: veel geleerd en gelachen. Op mijn lijstje komen ook zeker de weeksluitingen: John die altijd maar Cliff Richard en The Young Ones playbackte en wij als meiden naturlijk veel Madonna!!!

  De Sieppe, 1981

  Na twee jaar op de Westerhelling was de NSG voor mij een verademing! Heel veel leuke mensen leren kennen, goede sfeer, gezellig! Aan die leuke tijd ook nog drie hele goede vriendinnen overgehouden! Een van de hoogtepunten was de reis naar Pskov, voor he

  Na twee jaar op de Westerhelling was de NSG voor mij een verademing! Heel veel leuke mensen leren kennen, goede sfeer, gezellig! Aan die leuke tijd ook nog drie hele goede vriendinnen overgehouden! Een van de hoogtepunten was de reis naar Pskov, voor het eerst gevlogen en een week bij een Russisch gezin doorgebracht!!

  nijmeegse scholen gemeenschap, 1991

  ?