Mieke Waij

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mieke Waij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mieke Waij heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een leuke tijd.

  Een leuke tijd. Vooral de werkweken en Het Jagerskamp staan me nog helder voor de geest. Heb overigens maar korte tijd (tot de geboorte van mijn oudste in 1984) voor de klas gestaan.

  RK Pedagogische Akademie, 1979

  Geweldige tijd gehad.

  Geweldige tijd gehad. Trektocht (Kruithuis in Delft, Chaam, disco in Valkenburg), Parijs, buiten gymen (hockey, vreselijk!) met koude dijen, op de fiets met zijn vieren door weer en wind vanuit Assendelft met poncho en in plastic ingepakte degelijke schooltas, later de 'pukkel', maar dan zonder plastic, tussenuren in het Walhalla of naar de Zaanse schans of naar Haaldersbroek, mijn eerste zoen (van Nol Sicking), eerste vriendje (Stef de Wit), roeien met Jos Lap, Els Floris, Jose Bakkum, Anneke van Gelderen, Jaap van Baarsen (enkele jaren geleden overleden), de schoolfeesten met Tenderfoot, werkweek in Kontakt der Kontinenten in Soesterberg, Lucifer (de schoolkrant), de quasi-wanhopige blik van pater Ligtvoet in de bezemklas, eindexamenfeest met een ritje achterop de motor bij Jan Robertson, en zo borrelt er van alles naar boven. In mijn herinnering een heerlijke tijd.

  St Michaelcollege, 1967

  Juf v.

  Juf v.d. Berg, een lief mens, die zomaar was verdwenen. Ze was nog wel op mijn 1e communie te eten. Ik werd alleen aangenomen omdat ik in het ziekenhuis lag met hersenvliesontsteking toen de hele klas werd aangenomen. Ik heb het 'boekje' met tekeningen nog die de klasgenoten voor me maakten. De hoge top der duinen en Het Karretje op de Zandweg bij juf Theeuwissen (of was het Tjho (Louise Thjo-Pang, prachtige exotische naam), het biechten eens per maand op vrijdag, Pastoor Vermeulen met zijn imposante verschijning, de aantrekkelijke verschijning van kappelaan Bottelier, elastiekentwist op het schoolplein, door het hek gescheiden van de jongensschool, meester Temme, een moderne wind na meester Bastiaans. Met mijn klasgenoten Anneke van Gelderen, Lida Heijnen en Ina Betjes ben ik in 1967 naar het Michael gegaan. Ina is in 1980 verongelukt, met Lida heb ik geen contact meer en met Anneke (woont in Julianadorp) incidenteel.

  St. Jozefschool, 1961

  ?