Mieke van Leeuwen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mieke van Leeuwen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Mieke van Leeuwen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Wat ik nog goed kan herinneren is dat houten hobbelpaard in de gang en de poppen speelhoek.

  Wat ik nog goed kan herinneren is dat houten hobbelpaard in de gang en de poppen speelhoek.. De juffrouw die vaak gele schoenen aan had.. De woonboot waar Kim woonde en nadat zij had vertreld dat er een gaatje in zat durfde ik natuurlijk niet meer naar haar verjaardags feestje..

  2004, Mieke van Leeuwen

  Eerst stond de school in Schiedam, daarna zijn we verhuist naar Rotterdam.

  Eerst stond de school in Schiedam, daarna zijn we verhuist naar Rotterdam. De Anja op deze site zat volgens mij ook bij mij in de klas. Leuke tijd gehad met de trip naar Parijs en kan nog herinneren dat we Ton in de klas hadden die helemaal uit Limburg kwam. Verder nu nog contact met Miranda Mes die mijn collega werd bij Hotelplan. Ondanks dat ik het een rare opleiding vond, toch bijna 15 jaar in toerisme gewerkt en daar door heel veel van de wereld gezien!

  2004, Mieke van Leeuwen

  Ik snapte echt geen fluit van wiskunde, kon die leraar ook niet aan zijn verstand brengen dat ik daar (later als ik groot was) ECHT niets mee ging doen later! Ik heb er ook nooit iets mee gedaan.

  Ik snapte echt geen fluit van wiskunde, kon die leraar ook niet aan zijn verstand brengen dat ik daar (later als ik groot was) ECHT niets mee ging doen later! Ik heb er ook nooit iets mee gedaan.. De talen heb ik meer aan gehad in mijn leven, heb ik nog dagelijks nodig voor mijn werk dus ben blij dat ik bij die lessen WEL heb opgelet.

  2004, Mieke van Leeuwen
  ?