Mieke van Berkel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mieke van Berkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Mieke van Berkel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Bij het lezen van veschillende herinneringen van anderen, kwamen ook bij mij de herinneringen weer boven.

  Bij het lezen van veschillende herinneringen van anderen, kwamen ook bij mij de herinneringen weer boven. Helaas merk ik ook, dat ik toch voornamenlijk een hoop namen vergeten ben, maar hopenlijk herkennen anderen mijn naam ook en misschien komt er wel eens een reüni. In de eerste klas van de MAVO was de klassenlerares een jonge vrouw, die mevrouw Glasius heette. Zij is in dat jaar volgens mij getrouwd. Namen van zuster Imelda en Imelde herinner ik me nog heel erg goed, ook meneer van Delft en juffrouw van de Brink en Godefroy. van deze laatste weet ik nog, dat wij een keer vreselijk hebben moeten lachen omdat zij twee verschillende schoenen aan had. Toen zij op het podium ging zitten (of hoe heet dat ding waarop de leerkrachten vroeger zaten) konden wij dat heel goed zien. In één van de jaren kregen we ook voor het eerst jongens in de groep. Het waren er toen volgens mij 3, waarvan 1 bruin getinte jongen, een andere heette Paul en de naam van de derde jongen ben ik vergeten. In deze jaren ben ik goed bevriend geweest met Ingeborg ?? Ik ben verschillende keren bij haar thuis geweest en haar broer vond ik toen wel heel erg aardig. Ook met ene Ineke. Zij is later volgens mij naar een kiboets gegaan om daar voor enige tijd te werken. Ik heb nog een klassenfoto uit het eerste leerjaar, waarop iedereen staat, maar de namen heb ik er niet bijgeschreven. Wel staat daar ook een donker gekleurd meisje op, waarvan ik me nog herinner dat wij daar heel veel plezier mee hebben gehad. Ik hoop dat ik snel iuets van één van mijn klasgenoten hoor, om nog veel herinneringen op te kunnen halen.

  2003, Mieke van Berkel

  In de eerste en tweede klas heb ik bij juffrouw van Bers gezeten.

  In de eerste en tweede klas heb ik bij juffrouw van Bers gezeten. In de derde bij juffrouw Lem. Mijn vriendin in deze klas was Joke Tesselaer. In de vierde heb ik bij juffrouw van Bossum gezeten, in de vijfde bij juffrouw Laagland en in de zesde bij juffrouw van der Valk. Ook ben ik veel bij Marijke Schulte geweest. Zij is later balletdanseres geworden.

  2002, Mieke van Berkel
  ?