Mieke van 'tRiet

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mieke van 'tRiet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Mieke van 'tRiet heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Hier volgde ik de opleiding to...

  Hier volgde ik de opleiding tot arboverpleegkundige. Marianne Ruhe was onze klasse docent

  2008, Mieke van 'tRiet

  Ik herinner me P.A. de Zeeuw (...

  Ik herinner me P.A. de Zeeuw ( we noemden hem altijd "pa de zeeuw", meester Miedema. de school had van die lekkere hoge muren waartegen ballen zo lekker weerkaatsten. Ik herinner me mijn schoolvriendin Janny Holtrop, ik herinner me me jufrouw van Doorn die steevast antwoordde als naar haar leeftijd gevraagd werd: "ik ben 21 geweest", wardoor mijn jongere zus dacht dat ze 22 jaar was. Wat onzettend leuk, Piet de Ruiter, dat jij een klassefoto hebt geplaatst. Ik heb deze foto zelf niet meer. Sta al een jaar op deze lijst, maar heb ook nog weinig bekenden gezien, Ik heb nog een paar namen: het meisje aan mijn rechterhand is Janny Holtrop. Het meisje op de eerste rij in het midden ( met haarband en bril) is Fieke Vreugdenhil.

  2003, Mieke van 'tRiet

  op deze school heette ik volui...

  op deze school heette ik voluit"Leunemieke". Ik herinner me juffrouw Wolf van de eerste en tweeede klas, meester Droogers van de derde en vierde klas, de laatste klas die ik op deze school heb doorgebracht, want we verhuisden in 1963 naar Zeist

  2003, Mieke van 'tRiet
  ?