Mieke Sluiter

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mieke Sluiter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Mieke Sluiter heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Jufrouw Berrevoets en Jufrouw Lolkema, Dhr Fernando? van Surinaamse afkomst kon met veel verve praten over zijn land wilde ons meenemen om Suriname te bekijken maar het is nooit van de grond gekomen.

  Jufrouw Berrevoets en Jufrouw Lolkema, Dhr Fernando? van Surinaamse afkomst kon met veel verve praten over zijn land wilde ons meenemen om Suriname te bekijken maar het is nooit van de grond gekomen.Het eerste jaar dat ik er zat mocht je geen lange broeken dragen en verplicht een zelf gemaakt schort. Later is dat afgeschaft en spijbelen en dan door de congierge uit het cafe op de hoek gehaald worden, dat is ook iets wat ik me nog heriner.Namen van klasgenoten weet ik niet zo veel meer Greetje Visser en verder kom ik niet

  Chr.Huishoud-en Nijverheids..., 1969

  Op de kleuterschool juffrouw Wilkes en ook was daar juffrouw Bras, ik weet ook nog dat er brand is geweest in de kleuterschool toen ik in de eerste klas zat.

  Op de kleuterschool juffrouw Wilkes en ook was daar juffrouw Bras, ik weet ook nog dat er brand is geweest in de kleuterschool toen ik in de eerste klas zat. De juffrouwen Krekel(2stuks de bruine en de grijze) en dhr Knoester herinner ik me ook nog goed maar verder komen er niet veel namen boven. Later de verhuizing naar de Grote Markt weet ik ook nog. Namen van klasgenoten Vera den Ouden ,Maartje Rinkema,Han ? die naar Australie emigreerde, Wim Nab

  Willem de Zwijgerschool, 1961

  ?