Mieke (Miekje) Sipma

Kent 0 personen

Getrouwd
Woont in Annen

  Bekijk het volledige profiel van Mieke (Miekje) Sipma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mieke (Miekje) Sipma heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik gjng naar de Kleuterklas De Anjelier met juf Beijering.

  Ik gjng naar de Kleuterklas De Anjelier met juf Beijering. De eerste schooldag ging ik samen met Annelies Hennephof naar school. In de tweede klas verhuisden we naar de Birnieschool, dichterbij ons huis en het Stadspark. We hoefden niet meer de Paterswoldseweg over te steken.

  jan evert scholten school, 1966

  Ik zat 1 jaar op deze school in de zesde klas.

  Ik zat 1 jaar op deze school in de zesde klas. Het was een klas die gecombineerd werd met de 5e klas. Meester De Graaf stond voor onze klas.

  De Bloemkamp, 1972

  We gingen naar deze school vanaf de verhuizing naar het Stadspark.

  We gingen naar deze school vanaf de verhuizing naar het Stadspark. Ik was begonnen als kleuter op de Jan Evert Scholtenschool. Deze school was dichtbij ons huis in de Onderduikersstraat. Ik had daar juf Stokkermans in de tweede klas. Van haar heb ik mijn eerste blokfluitles gehad! Later had ik meneer Kijlstra, ik meen in de 5e. Van hem herinner ik me een leuke natuuropdracht in het voorjaar. We moesten bijhouden wat er in de natuur veranderde en dat werd klassikaal bij gehouden. Ook gingen we een keer naar De Hoogte, waar hij woonde? Het was een leuke jonge leerkracht. Er was op deze school eens een 1 aprilgrap met schoenen, misschien weet iemand nog precies welke. Het was in elk geval een leuke school met goede herinneringen. Vanwege verhuizing naar Haren vertrok ik na de 5e klas naar een nieuwe school.

  Birnieschool, 1967

  ?