Ontdek PLUS

W de Bles-Steensma

Kent 1 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van W de Bles-Steensma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  W de Bles-Steensma heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Met Ineke Knap en Hennie Duyser gingen we van de ir.

  Met Ineke Knap en Hennie Duyser gingen we van de ir. Lelyschool (LO) naar de mulo aan de Kerklaan. Mijn vriendin was dat jaar Bettie Molhoek. ik ging verhuizen en naar een andere school en het contact is toen verwaterd. Herinner mij de heer Kaas, die altijd vreselijk werd gepest en daardoor overspannen is geraakt. Verder de tekenleraar Plettenberg, was ook op de lagere school al mijn tekenleraar. Jarings voor Duits, kneep altijd gemeen in je arm als je naast hem moest komen te staan. In mjin herinnering liet dhr. Blom ons na schooltijd, altijd genieten van klassieke muziek . Begon met Peter en de Wolf en vertelde daar ook heel geanimeerd over.

  Dr. Anton Philips MULO, 1959

  Ik zat op de dependance in de Majubastraat.

  Ik zat op de dependance in de Majubastraat. Mijn vriendin was Wil Arler. Bij ons in de klas zaten ook Ronald Voermans en Rob Baas die in de Menkemastraat woonde. Voor wiskunde hadden we de heer de Wit, voor Duits mevrouw Hakfoort en voor schoonschrijven mrs. Mc.Gillafry. Het was een leuke klas, die ook na schooltijd met elkaar omging. De sportdag op de Steenwijklaan en de gitaarmuziek in de kleedkamers vond ik ontzettend leuk om mee te maken.

  morgenstond (h)ulo, 1960

  Met Sonja van Wensveen ging ik altijd dansen bij VVP/Rava en in de crypte van de Fatimakerk.

  Met Sonja van Wensveen ging ik altijd dansen bij VVP/Rava en in de crypte van de Fatimakerk. Van school herinner ik mij Harjo Walvis, Mw. Niendieker, Net als de meeste anderen uit die periode herinner ik mij ook het dramatische ongeluk van de toenmalige verloofde van Harjo Walvis, Gerda Borger. Later is deze leraar volgens mij getrouwd met juffrouw Zuurmond. Mw. Kok vond ik een hele lieve, strenge, maar rechtvaardige lerares.

  Licht Liefde en Leven, 1961