Ontdek PLUS

a b

Kent 3 personen

MARRIED
Woont in -
  Deze gebruiker heeft nog geen scholen toegevoegd

  Bekijk het volledige profiel van a b en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  a b heeft 10 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit is errug lang geleden!!! Ik weet nog dat ik bij een toneelstukje een autootje van mijn broertje ben kwijtgeraakt en dat een klasgenootje van me mijn met sinterklaas gekregen serviesje uit mijn handen schopte.

  Dit is errug lang geleden!!! Ik weet nog dat ik bij een toneelstukje een autootje van mijn broertje ben kwijtgeraakt en dat een klasgenootje van me mijn met sinterklaas gekregen serviesje uit mijn handen schopte. Zijn naam weet ik nog wel....... Ik was 8 toen we gingen verhuizen en ik naar een andere school moest. Veel herinner ik me niet meer uit die tijd.

  Clemens Maria Hofbauer, 1955

  Heb van de 3e t/m 6e klas op de HvB-school gezeten.

  Heb van de 3e t/m 6e klas op de HvB-school gezeten. Vond het wel leuk geloof ik -is alweer zo lang geleden!!!-. Het enige minpuntje vond ik meneer Van Oers en van meneer Coenen vond ik dat hij bepaalde klasgenootjes voortrok! Meneer Van Es heb ik later nog gesproken op een reunie van de Maria Mediatrix Mavo waar hij toen docent was. Ik ben nog niet veel jaargenoten op deze site tegengekomen - ook andere bekende namen, die bij mijn zus (Ineke) of broers (Frans en Rien) in de klas hebben gezeten. Wel leuk hoor eens wat uit/van de ouwe doos te "horen"......

  Hertoginne van Brabantschool, 1960

  Het was niet de favoriete periode in mijn leven maar denk er na zoveel jaren wel met veel plezier aan terug.

  Het was niet de favoriete periode in mijn leven maar denk er na zoveel jaren wel met veel plezier aan terug. Wat hebben we veel gelachen. Handtekeningen vervalst, ik tenminste, bij Duits. Juf Dora had het wel door! Bij een reunie,(1985?)nog heel wat van de docenten uit die tijd gezien en een enkeling gesproken. Aan de meesten had ik niet bepaald goede herinneringen en dat was vast wederzijds! Ik ben benieuwd wie zich nog allemaal meldt op deze site: errug leuk!!

  Maria Mediatrix Mavo, 1963