Michiel Wolf

Kent 0 personen

RELATION , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michiel Wolf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Michiel Wolf heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie Mavo Krispijn.

  zie Mavo Krispijn

  De Dordtse Waard, 1980

  Alleen de 6de klas hier gedaan.

  Alleen de 6de klas hier gedaan.Ik weet zeker dat ik op Ids (Tijsseling)een onuitwisbare indruk heb achtergelaten.Heb eens in de pauze terwijl ik een ettertje achternazat Ids een blauw oog geslagen waar hij weken mee rond heeft gelopen.Verder Harry;Michiel?wil jij voor mij een broodje ei met ui halen,Ja natuurlijk!Verder herinner ik me Bertie,Martin,Miriam en ook Bianca van de Klundert(Michiel je moet nog veel leren)haha.Een leuke tijd gehad ook dankzij meester Dick die op de afscheidsdag tegen mijn vader over het Ids-incident zei:zo,heeft Michiel die rechtse directe van jou,haha.

  Staten-School, 1979

  Woonde toendertijd bij de jeugdherberg die mijn ouders beheerden.

  Woonde toendertijd bij de jeugdherberg die mijn ouders beheerden.Altijd met Rob en Jeroen op pad.Ook vaak met z'n zessen:Renate,Inge ,Nora,Rob,Jeroen en ik.Klas 6 niet op 't Smelleken gedaan omdat ik toen naar Dordrecht verhuist ben.Mijn broer Pim zat ook op deze leuke school.Klas 1-3 met mevrouw De Jong.Klas 4-5 met meester Janssen.

  'T Smelleken, 1973