Michiel van der Veer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michiel van der Veer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Michiel van der Veer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb maar heel even op deze school gezeten omdat wij net naar Vredenburg verhuisd waren en ik nog maar een paar maanden te gaan had in dit laatste schooljaar van de middelbare school.

  Ik heb maar heel even op deze school gezeten omdat wij net naar Vredenburg verhuisd waren en ik nog maar een paar maanden te gaan had in dit laatste schooljaar van de middelbare school. Ik zat bij meester Dolf in de klas en ik vond het zelf net één grote speelplaats, ik was dit écht niet gewend bij mijn andere school waar ik vandaan kwam. Ik weet nog dat we een soort verkeersonderzoek in de wijk moesten doen en dat ik met Jeanette Pier bij de kasteel flat heb gestaan om het één en ander te registreren voor het onderzoek. Ook weet ik nog dat ik min of meer uitgehuwlijkt ben door mijn nichtje Carla Janssen aan haar hartsvriendin Elske Heise. Ik ken natuurlijk wel een hoop namen vanuit de wijk Vredenburg maar wie er nou daadwerkelijk bij mij in de klas zat weet ik echt niet meer. Ik woon nog steeds in Arnhem en ben al 21 jaar samen met mijn partner, nee niet met Elske, we hebben (helaas)geen kinderen en werken beide full-time.

  2004, Michiel van der Veer

  Een hele fijne tijd gehad, vooral goede herinneringen aan Kees de Koning, nog een dagje mee naar Giethoorn geweest.

  Een hele fijne tijd gehad, vooral goede herinneringen aan Kees de Koning, nog een dagje mee naar Giethoorn geweest. Beste maatjes: Jerry van der Vliet / Willie Bouwman (dikke Willie) / Willie Ketels / Wim..?? van de Sonneschein Accu's uit de Driekoningenstraat. Leuke jeugd gehad in Ernhem Noord, vooral zwembad "Thialf" waar je zes weken per jaar doorbracht omdat je niets anders had toen die tijd. Krijg nog altijd de kriebels als ik door onze oude buurt loop!! Mijn achternaam was Janssen in die tijd, had nog een zusje en twee broertjes op deze school zitten, Aukje,Maarten en Jeroen.

  2004, Michiel van der Veer

  Snackbar de "PUNT" samen met Henk Baars vóór de gymles op vrijdag middag een broodje warm vlees halen! Zat hier samen met mijn zusje Aukje op school.

  Snackbar de "PUNT" samen met Henk Baars vóór de gymles op vrijdag middag een broodje warm vlees halen! Zat hier samen met mijn zusje Aukje op school. Vrienden: Beertje-Ronald van Beers / Muis - Herman Hoogveld / Boers Arjan etc. etc. Ben twee maanden vóór het examen weg gegaan, kon het woord sleuf van de heer Bleiderveen niet meer aanhoren. Ik was niet bij alle leraren / leraressen even geliefd, lag grotendeels aan mezelf!

  2004, Michiel van der Veer
  ?