Michiel Sitsen

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michiel Sitsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Michiel Sitsen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De betonproeven, het landmeten in de k***ou (koffie mee!), de BOOT, en de oude pc's bovenin het toenmalige gebouw aan de Vondellaan!.

  De betonproeven, het landmeten in de k***ou (koffie mee!), de BOOT, en de oude pc's bovenin het toenmalige gebouw aan de Vondellaan!

  2003, Michiel Sitsen

  Van Helden, de bitse hoofdmeester.

  Van Helden, de bitse hoofdmeester. Verder herinner ik me juffrouw Marja, meester Uil, meester Kroon. Ook herinner ik me de deelklas waar ik met onder andere Santo, Jan-Hans, Metha en Marjana in zat. Ook het fikkie stoken in de hoek van het gebouw op het schoolplein. En het tweelingtikkertje tijdens de pauze. En natuurlijk het schoolkamp!

  2003, Michiel Sitsen

  Erg dikke tijd gehad op Groevenbeek! Vooral de dubbel HAVO 4 en de dubbel HAVO 5 waren voor wat betreft de sfeer en gezelligheid absoluut top! Van Lambalgen, Hagoort, Van der lei, Mosterd, Hazeleger; het is goed gekomen met me!.

  Erg dikke tijd gehad op Groevenbeek! Vooral de dubbel HAVO 4 en de dubbel HAVO 5 waren voor wat betreft de sfeer en gezelligheid absoluut top! Van Lambalgen, Hagoort, Van der lei, Mosterd, Hazeleger; het is goed gekomen met me!

  2003, Michiel Sitsen
  ?