Michiel Mobach

Kent 18 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Michiel Mobach en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Michiel Mobach heeft 1 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  havo en vwo, sjesses 8 jaar blijven hangen.

  havo en vwo, sjesses 8 jaar blijven hangen. veel te lang op 1 school. Wel leuke mensen en vooral de vwo was een hecht club. Verder kan ik de meeste leraren nog wel herinneren maar de ene les met scheidkunde van van der Leede en de amenuensis ? over vuurwerk was echt te gek. vooral de reactie van het natuurkunde lokaal erboven.

  Rijksscholengemeenschap, 1983

  Industrieel Ontwerpen gedaan en er maar 7 jaar over gedaan.

  Industrieel Ontwerpen gedaan en er maar 7 jaar over gedaan.

  Technische Universiteit (TU..., 1991

  .

  ....De grote hal in het midden van de school zal wel niet meer zo groot zijn als in mijn herinnering. Daar werden alle toneelstukken opgevoerd. Verder was er het papierhok waar al het oud papier werd verzameld. Dat werd uit eindelijk tot nok toe gevuld. Als hij dan bijna gevuld was en je had 'papierdienst' konden we met teddy kuin en marco van dijk boven op die stapel boekjes lezen in de pauzes.... cool. Nou ja eigenlijk was alles in die tijd natuurlijk fantastisch.... verder waren er altijd toffe leraren en leraaressen jasper frauwenfelder (gitaren en bmw's), tjepkema (lopen met de avond vierdaagse) en irene van leeuwen (romeinen freak).

  Anne de Vriesschool, 1977

  ?